Saya tunjukkan bagaimana nak bersihkan bulu kucing di rumah dengan mudah dan pantas!

(Sekarang dah tak perlu vakum atau guna “roller pelekat” lagi untuk bersihkan bulu kucing di sofa, karpet, katil & tempat lain yang si bulus suka pergi)

Tonton video 31 saat di bawah untuk tengok demo.

Play Video

Mesti stress kan kalau dekat rumah penuh bulu kucing, rambut, habuk terutamanya di karpet, sofa dan katil. 

Nak vacuum hari-hari letih pulak. kadang-kadang bulu kucing ni vacuum pun susah nak sedut.

Kalau dibiarkan boleh bawa mudarat pada family terutama anak-anak kecil yang ada masalah asma, alergik dan kulit sensitif.

Mata pun sakit bila pandang bulu-bulu tu bersepah dalam rumah. 

Lagi pening siap dengan baju kita pun banyak melekat bulu-bulu kucing. Kena pulak baju kerja. Tambah stress nak bersiap ke tempat kerja.

Tapi, tak kan taknak beri Si Bulus tu duduk tidur dan bermain dalam rumah pulak kan? 

Haa anda jangan risau, anda guna je Bulus Magic Roller untuk buang bulu-bulu, habuk dan rambut dengan mudah dan pantas. Tak perlu nak vacuum setiap hari dah!

Kelebihan Bulus Magic Roller™

BOLEH DIGUNAKAN DI PELBAGAI TEMPAT

✔️ Bulus Magic Roller™ sangat sesuai untuk digunakan di pelbagai tempat yang Si Bulus gemar pergi seperti Sofa, Karpet, Katil, Baju dan lain-lain tempat lagi.

Selain tu, habuk dan rambut juga boleh disedut dengan Bulus Magic Roller™ ni tau.

shoplagi.com
shoplagi.com

TIDAK PERLUKAN ELEKTRIK, BATERI & PITA PELEKAT

✔️ Ya, anda hanya perlu “Roll” kedepan dan kebelakang untuk memastikan bulu kucing anda dapat diserap sepenuhnya. Jadi sangat mudah untuk dibawa ke mana saja. 

shoplagi.com

100% BOLEH DIGUNAKAN BERULANG KALI (REUSABLE)

✔️ Sekali beli, berkali-kali boleh digunakan tau. Tidak perlu menukar pita pelekat seperti roll kebanyakan.

Selepas diguna, anda hanya perlu bersihkan dan buang bulu yang disedut di dalam Bulus Magic Roller™. Mudah kan!

shoplagi.com
shoplagi.com

BERKUALITI TINGGI

✔️ Material digunakan juga berkualiti tinggi seperti ABS Body dan Nylon Fiber bagi memastikan Bulus Magic Roller™ tahan lasak, ringan dan boleh serap bulu dengan pantas.

Mudah & Jimat Masa. 100% Bersihkan Bulu, Habuk & Rambut!

✔️ Kini anda tak perlu lagi nak susah payah keluarkan vacuum sebagainya. Dengan Bulus Magic Roller™, settle sekelip mata! Tengok Video ni.

shoplagi.com

Apa Pengguna Bulus Magic Roller™ Kata:

shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com
shoplagi.com

Berita Baik Untuk Anda Jika Anda Dapatkan Sekarang!

shoplagi.com

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 
Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.
Abang posmen akan call dulu sbelum hantar barang nanti.

PAKEJ DISKAUN + FREEGIFT PEMBERSIH HABUK BAJU akan tamat pada bila-bila masa sahaja dari sekarang!

shoplagi.com

1 UNIT

Rm79
Rm 69
  • 1 Unit Bulus Magic Roller
  • FREE Postage Semenanjung

2 UNIT (JIMAT RM69)

Rm158
Rm 89
  • 2 Unit Bulus Magic Roller
  • FREEGIFT Pembersih Habuk Baju (Bernilai RM20)
  • FREE Postage Semenanjung
TERLARISS !!

3 UNIT (JIMAT RM118)

Rm237
Rm 119
  • 3 Unit Bulus Magic Roller
  • FREEGIFT Pembersih Habuk Baju (Bernilai RM20)
  • FREE Postage Semenanjung

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Boleh guna berulang kali selagi mana belum rosak. Bulus Magic Roller ni tak pakai gam atau pelekat seperti kebanyakkan roller diluar.

Tak perlu, kerana roller menggunakan material Fabric Mech yang menyerap bulu,rambut & habuk. Hanya bersihkan selepas guna dan boleh gunakan semula.

Sangat mudah untuk digunakan, hanya perlu gosok roller kedepan dan kebelakang saja. Semua bulu, rambut dan habuk akan serap masuk ke dalam bekas Bulus Magic Roller.

Badan Bulus Magic Roller ni diperbuat dari ABS Plastik yang tahan lasak. Dengan penggunaan yang betul ia boleh digunakan lebih lama lagi.

Sangat sesuai, Bulus Magic Roller ni juga boleh serap rambut yang kadang dengan vacuum pun susah nak sedut.

Betul, Bulus Magic Roller ni tak gunakan bateri atau elektrik. Hanya perlu gosok kedepan dan kebelakang saja, kemudian bulu, rambut, habuk akan terserap masuk kedalam bekas Bulus Magic Roller.

Tak perlu basuh, cukup sekadar bersihkan segala kotoran dalam Bulus Magic Roller dan bersihkan bahagian rollernya saja.

©2020 | Ownered By Shoplagi