ShopCut 12in1 Slicer

SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA SAYA JIMATKAN MASA MEMOTONG BAHAN MASAKAN DENGAN PANTAS, MUDAH & CANTIK!

(Kini tak perlu banyak alatan lagi untuk memotong dan dapatkan hasil potongan seperti masakan di Hotel 5 Bintang)































Tonton video 2 minit di bawah untuk tengok demo.

Adakah anda mahukan cara terpantas dan mudah untuk potong sayur-sayuran dan buah-buahan dengan usaha yang sangat sikit?

Sekiranya ya, ini alat khas buat anda!

Perkenalkan ShopCut 12in1 Slicer. Alat pemotong sayur pintar, berkualiti dan premium.

Direka untuk melakukan semua kerja memotong dengan pantas, mudah dan hasilkan potongan yang cantik.

Lagi best! Kini anda dapat jimatkan masa dan tenaga anda di dapur

Tak perlu nak berdiri lama lagi dan hasil masakan anda pasti ditunggu oleh Encik Suami dan anak-anak.

KELEBIHAN SHOPCUT 12 IN 1 SLICER

Mudah Digunakan

✔️ ShopCut 12in1 Slicer boleh memotong semua jenis sayur-sayuran, parut keju, mengiris kentang, dan memotong buah-buahan menjadi ukuran yang cantik dalam beberapa saat sahaja. Nak buat inti karipap? Pun boleh!

ShopCut 12in1 Slicer
shopcut 12in1 slicer

Menjimatkan Masa & Wang

✔️ Dibuat dengan 7 bilah keluli tahan karat yang cukup tajam untuk memotong buah-buahan atau sayur-sayuran dalam beberapa saat je, menjimatkan masa anda di dapur sehingga 70%.

Anda juga tidak perlu membeli alat lain untuk memotong bahan diatas. Ruang dapur pun jimat dan kemas!

Senang Dibersihkan & Disimpan

✔️ Sangat mudah dibersihkan selepas digunakan. Setiap bilah mata pisau juga disediakan bekas simpanan. 

Jadi tiada lagi masalah hilang selepas digunakan.

ShopCut 12in1 Slicer
ShopCut 12in1 Slicer

Selamat Digunakan Seisi Keluarga

✔️ Dibuat dengan keluli tahan karat “Food-Grade Stainless Steel” dan bahan bebas “BPA”. 

Menjadikannya mesra alam dan selamat untuk tubuh badan anda sekeluarga.

PELBAGAI GAYA POTONGAN MENGIKUT MENU ANDA

APA KATA PENGGUNA SHOPCUT 12 IN 1 SLICER:

Berita Baik Untuk Anda Jika Anda Dapatkan Sekarang!

shoplagi.com

Anda tak perlu risau lagi barang tidak sampai dan sebagainya. 
Order harini tak perlu bayar dulu, bila barang dah sampai
depan rumah (1-5 hari waktu bekerja) baru anda bayar pada posmen.
Abang posmen akan call dulu sbelum hantar barang nanti.

PERCUMA SPONGE BOX (Bernilai Rm20) untuk pembelian SHOPCUT 12IN1 SLICER (12/04/21)

shopcut 12 in 1
Jam
Minit
Saat
ShopCut 12in1 Slicer

Sekarang Hanya RM130.00  90.00 Sahaja!

+ SHOPCUT 12IN1 SLICER
+ PERCUMA SPONGE BOX
+ PERCUMA POS SEMENANJUNG





Sila klik button Order ShopCut 12in1 Slicer di bawah untuk tempahan sekarang.

shopcut 12in1 slicer

©2020 | Ownered By Shoplagi